Post by crysonrachanwai on Mar 1, 2022 1:45:31 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Blackmoor 2: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Blackmoor 2: Action Platformer Action qvqu
شما هرگز نمی توانید بدون تبلیغات برنده شوید.
بازی بسیار خوبی است که تحت تأثیر این بازی موبایل قرار گرفتهام، اما چند مورد را تغییر میدهم که یکی این است که گرفتن افسانهها را کمی آسانتر میکند و همچنین آن را به جایی میرسانم که میزبان میتواند مردم را لگد بزند یا اگر افراد زیادی به لگد زدن آن شخص رای دهند، زیرا مدتی طول می کشد تا از حالت وقفه خارج شوند و این بازی آنلاین است و شاید برخی تجهیزات را به شما نشان دهد که آمار بسیار بهتری به شما بدهد و بتوانید زره و سلاح های خود را ارتقا دهید لطفا این کار را انجام دهید.
این بسیار سرگرم کننده و pvp با 2 plaiars است، بنابراین می توانید یک به روز رسانی جدید ایجاد کنید
Ngebug
Blackmoor 2: Action Platformer Екшън rdnz
متوجه نشوید که کاراکتر زنان نیمه برهنه چیست.
سچم ازوا عالی بود
سلام من بازی را دوست دارم 3 روز گذشت تا زمانی که ریون را خریدم بازی فوق العاده بود اما آیا می توانید با استفاده از بلوتوث ~~~~~~~ بازی را با A Offline Local بسازید یا به همان وای فای یا Hotspots متصل شوید. من و برادرم می خواستیم چند، اما وای فای به پایان رسید، ما باید هزینه را بپردازیم، کار سختی نیست، فقط این کار را هر 1 ماه و 5 ماه یک بار انجام می دهیم، لطفاً این مشکل را حل کنید. و من عاشق این بازی هستم ❤️
عالییی. بازی خیلی خوبی است. پیشنهاد میکنم دانلود کنید پشیمون نمیشید.
امیر حسین کس کش تو کدوم مادر جاده ای که به ما فوش میدی کیرم تو شرفت بی پدر مادر کس کش بی شرف مادر جنده دگوری کر تو مادرت پدرت کس کش هست می همه چیت همه طایفت کس کش بی شرف هستن عنتر گاو خر 🖕🖕 🖕 این تو کیر کل خانوادت
این یک بازی افسانه ای است. بهترین چیز در مورد این بازی این است که یک بازی ماجراجویی حماسی است که در آن می توانید با دوستان خود تیم کنید و می توانید سطوح را با هم کامل کنید. من این بازی را با خواهر و برادرم و دوستانم انجام می دهم. اگر سازنده این بازی افسانه ای این را می خواند، لطفاً سطوح بیشتری را در این بازی اضافه کنید یا هر چه زودتر Blackmoor 3 را بسازید. امیدوارم به زودی دست به کار شوید و کار روی یک قسمت افسانه ای دیگر از این بازی را آغاز کنید.
متوسط روبه بالا
اشکال هنوز در این بازی وجود دارد
گیم پلی بسیار خوب فکر شده با این حال چند اشکال وجود دارد. یکی شامل سرعت باززایی ارواح برای ماه آوریل و گاهی سقوط در ناحیه خاصی از یک سطح است. بازی چند نفره به خصوص با دوستان بسیار سرگرم کننده است. اگه میتونست نرم تر باشه عالی میشه به طور کلی بازی فوق العاده سرگرم کننده و بسیار اعتیاد آور است
کنترل ها خیلی دقیق نیستند ممکن است با طراحی باشد در کل گیم پلی عالی
من 5 ستاره میدم بازی اعتیاد آور است، اما من فقط می خواهم رئیس های بیشتری در سیاه چال مرموز اضافه شوند.
خیلی بد 👎👎👎👎👎👎👎👎
Blackmoor 2: Action Platformer Akcijske igre xmru
من عاشق این بازی هستم، این یک چالش است و برای لذت بردن از آن نیازی به تماشای یک تبلیغ نیست! همچنین نمی دانم دیگر چه بگویم lol
یکی از بهترین بازیهای تاریخ، دارای تعداد زیادی شخصیت و حالت pvp است که به معنای واقعی کلمه فقط یک بازی دیگر در داخل بازی است و بازی دارای پوستههای زیادی است.
Blackmoor 2 11.2 دانلود APK اندروید | Aptoide
یک بازیکن شبکه کندی دارد که به دلیل کند شدن پاسخ سرور، برنده شدن آن غیرممکن استحالا شما ضربه می خورید حتی ضربه زدن به دشمنتان غیرممکن است که آسیب ببیند.
نمیدونم چی زدی این بازی الی کجاش بده
😍
دانلود سریال Loki لوکی [ فصل اول کامل ] - مجله زیباساز
ممنون از کسی که این بازی رو ساخته
عالی
خیلی تاخیر
ACTION PLATFORMER بیشه تاریک (قسمت دوم) ما را دنبال کنید کانال تلگرام: @iranappsofficial اینستاگرام:
عالیه پر از تنوع برای مراحل و غول های هیجان انگیز استراتژی عمل و فکر تو این بازی هرچی که بخوای هست
بازی شگفت انگیز بازی آرپی جی فانتزی من همیشه بدون دانستن دنباله آن بلک مور بازی می کردم! فوق العاده خوب برای یک بازی موبایل 10/10.
تنها کاری که coms انجام میدهد این است که بدترین بازیای را که تا کنون انجام دادهام اسپم میکند و از آن متنفرم
Blackmoor 2: Action Platformer แอ็กชัน ugz
چنین بازی شگفت انگیزی یادآور LOTR بود، بنابراین آن را دانلود کردم و عاشق بهترین بازی 2021 شدم.
آیا می توانید اضافه کنید که در پخش کننده muti می توانید شخصیت ها و شخصیت های ویلان و قهرمانان را تغییر دهید. در طول مبارزه، شخصیت شما یک نقطه ضعف دارد یا فقط می خواستید این کار را انجام دهید، من در توضیح آن خوب نیستم، مانند اضافه کردن یک دکمه تغییر کاراکتر که در منو است.
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner آرکید mjt
من واقعا از بازی لذت بردم، مخصوصا pvp، مانند جنگنده های خیابانی است!!!. تنها چیزی که فکر می کنم از دست رفته سیستم دوستی است. من دوست دارم با دوستانم و لیل برادرم بازی کنم. از Friending می توان برای دعوت استفاده کرد. مردم در یک مهمانی برای سیاه چال شرکت می کنند. اما در کل پنج ستاره کار شما را خوب ادامه می دهند، امیدوارم یک Blackmoor3 وجود داشته باشد.
واقعاً آن چیزی نیست که انتظار داشتم، اما #SUB TO PEWDIEPIE را بد می کند
هر بار که یک کنترلر را وصل میکنم بد میشود، هوشیاری بازی در مسابقات میخانهها 10 برابر سختتر میشود.
بازی عالی است! مبارزه واقعاً روان، چالش برانگیز، اما نه چندان دشوار به جایی که نمی توانید از آن لذت ببرید.
من بازی را خیلی دوست دارم، حتی برای آن پول خرج کرده ام. آن را بیشتر شبیه به Castle Crashers کنید. شما قبلاً گرافیک و سبک را پایین آورده اید، اما اکنون ویژگی های بیشتری را که Castle Crashers دارد اضافه کنید.
به روز رسانی ها کمی آزاردهنده هستند
عالی عالییییییییییییییییییییییی
این یک بازی عالی است که به همان سرعتی که فکر می کردم خسته کننده نمی شود که برای یک بازی frwe عالی است.
BLACKMOOR 2 یک پلتفرم آرکید منحصر به فرد است که دارای جنگی تعریف کننده سبک و
Blackmoor 2 Fantasy Action Platformer apk (پول زیادی) v9.2 - VIP APK
این بازی واقعاً وحشتناک است.
یک پلتفرمر اکشن خوب. چند نفره آنلاین خیلی سنگین بود، به ندرت اتصال از دست می رفت
مبارزه با آوریل در Pvp آفلاین بسیار ناعادلانه است
بدترین بازی تاریخ، شما به سختی برای هر شخصیتی اسب بخار دریافت می کنید و در برخی از سطوح باید پرداخت کنید یا تماشا کنید و برای بازی تبلیغ کنید.
خیلی سخت است و با توجه به اینکه هیچ قاب ایمنی ندارید وقتی که توسط هر دشمن ترکیبی می گیرید، تقریباً تمام سلامتی خود را خیلی سریع از دست می دهید، هنوز یک بازی سرگرم کننده است اما همچنان آزاردهنده است، کنترل ها می توانند کمی بهتر باشند.
این یک بازی خوب است، من واقعاً از توسعه دهنده قدردانی میکنم که مانند بسیاری از بازیهای دیگر، ترفندهای خرج کردن دیوانهوار را به بازیها اضافه نمیکند. ستایش