Post by crysonrachanwai on Mar 1, 2022 1:36:30 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Link - Line Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Link - Line Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoğunu aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Link - Line Blast 2022 version ▞▞▞
güzel ve çılgın bir oyun devam etmek istiyorum
Oyunu seviyorum ama çok fazla reklam var. Ne zaman bir şey yapsan bir reklam görmelisin. bu yüzden 3 yıldız verdim
Bu oyunu seviyorum, günlük olarak oturup oynayarak vakit geçireceğim türden strateji oyunlarına benziyor çünkü her seviyenin zorlukları ve zorlukları da var ama sonuçta herkes için çok kolay ve rahat bir oyun. her yaşta gönül rahatlığıyla oynar. Bu benim her gün oynamayı en sevdiğim oyun.
Fruit Blast Friends indir ⬇️ Grafikleri, görselleri ve sıradışı oyun ... Fruit Link - Line Blast - APK uygulamasını ücretsiz indirin
Can sıkıcı ama 173. seviyenin nesi var.. Bu kuşlar çatlamıyor!
Oyunu kesinlikle seviyorum!!!!! ama reklamlar!!!!! verilerim hızla siliniyor çünkü çok fazla reklam çıkıyor....yabancı bir ülkede yaşıyorum ve bu beni evime yakın hissettiriyor.....lütfen reklamlarla sakinleşin!!!!!
Fruit Link - Line Blast Apk İndir - APKFollow Fruits Mania : Fairy rescue: İndir Pc için - nload. Katana fruits oyna Fruits Mania Fantastic Fruit Puzzle APK
Download game Fruit Blast Friends APK latest version 77 for android devices. ... Fruit Linkio.
Bu oyun çok kolay, bu yüzden bu çok eğlenceli değil. Bu biraz zor olmalı.
Fruit Link - Line Blast ง่ายๆ dbw
patron
Oyun çok güzel llll olmuş ellerine sağlık güzel bir şekilde oyun oluyo
Oyunum düzgün çalışmıyor seviye 105 sadece başlıyor ama seviye temizlenmedi 7'den kimse çıkmadı
Güçlendirmeler - reklam bitiş seviyesi - reklam zaman geçirme oyunu
güzel ama facebook hesabıma bağlanamıyorum n önceki telefonumda 125'e ulaşmış olmama rağmen birinci seviye ile başlamam gerekiyor
güzel oyun
Talking Ginger Viihde fka
337. bölüm geçemiyorum. bütün engelleri kaldırıyorum. merak ediliyor. ama 337 geçemiyorum
Her seviyeden sonra bir reklam izlemek istemiyorsanız, herhangi bir oyun bulmanızı öneririm. Oynaması kolay ama sorun reklamlar
gerçekten oyun çok güzel
sevimli oyun ama tek şikayetim, övünenleri tutmanıza izin vermemesi. Başka türlü beğenin.
Daha fazla seviye koyun, o zaman beş yıldız vereceğim
Fruit Puzzle - Link Line የተለመደ ngm
Bu oyuna 5 yıldız verirdim ama oyun bende donuyor. Düzelmezse oyunu kaldıracağım.
oyun oldukça ilginç, stres kırıcı ama can sıkıcı olan tek şey arada çok fazla reklamın gelmesi, bu yüzden ilgimizi kaybetme eğilimindeyiz
En Popüler Fruit Madness Free Android Oyunları Global Listesi
gidiyor arkadaşlara tavsiye ederim
Seviye 325 hatası
Fruit Link - Line Blast معمولی btnv
güzel oyun... 1000 seviye yaptım.. ama 10000 seviye oynamak istiyorum.
Çok güzel bir oyun çok beğendim
Hottest Fruits 20 Maşınları Onlayn Bonus Android için Fruit Link - Line Blast - APK'yı İndir Fruit Ninja 2. Fruit Mania Deluxe Fruits Mania Oyunu - üzerinde
Sadece reklamlar gelmeye devam ettiği için 3 yıldız vermek ya da başka bir oyun mükemmel
Çok güzel oyun geliştirme için kız çocuk oyunları
Reklamı kesseniz daha iyi olcak
Özet Kitabı