(Android/iOS) NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE обманює необмежену кількість дорогоцінних каменів
Mar 1, 2022 1:18:24 GMT 8
Post by crysonrachanwai on Mar 1, 2022 1:18:24 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює необмежену кількість дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE 2022 version ▞▞▞
Гра норм але у мене вилізає помилка
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Экшен osu
Дуже весело, це не нудно, це не платить за перемогу. Єдина проблема, це трохи збій, коли ви починаєте гру, але це добре
Найкраще в цій грі, у ній ВЗАГАЛЬНО НЕМАЄ РЕКЛАМИ! Так, були помилки та збої, але вони негайно виправляють. Мені подобається графіка, ефекти, все! Найкраща гра для мене. Редагувати: я повинен змінити свої оцінки, тому що щоразу, коли я граю в місії, програма закривається, і я не знаю чому. Розробники, будь ласка, виправте це негайно.
В грі жахлива графіка
Гра не достає
Це дуже хороша гра. Але проблеми з цією грою: 1. Дуже дуже повільне завантаження. Запуск займає 2 хвилини, а для командної битви місії Roundup потрібно все життя. В основному місія TEAM BATTLE roundup – це марнотратство 2. Ймовірність отримати шинобітів та ексульт і ульт для сильних шинобіс майже ніколи не 3. S.A.M – НАЙГІРШИЙ. Люди з 4 особливими шиноби тут королі, а решта гравців ніщо. Люди, які купують шино. буквально королі в цій грі.
продовжує кричати після деяких невеликих дій у грі, і це дійсно заважало мені в місії атаки та місії облаву, будь ласка, виправте це
супер нудно. чомусь у мене був дар, який відкривав буквально кожного персонажа в грі. тому не було для чого працювати. він дуже повторюваний, надзвичайно нудний і погано розроблений. якщо ви є шанувальником Наруто і хочете отримати якісний розважальний досвід, де ви повинні ЗАРОБИТИ речі. Грайте в Nauro Blazing. Ця гра виглядає як вилучення грошей.
Він завжди повинен оновлюватися щоразу, коли я відкриваю програму, він має оновлюватися, інакше він не запускається
Гра хороша, але приблизно 3 дні тому я не можу увійти в гру! Він просто показує чорний екран. Мені сподобалося грати в гру, а тепер я не можу, що мене засмучує.
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Acción smmw
Хороша гра Наруто без особливого обслуговування, вам не доведеться постійно ходити, просто грати в звичайну гру та викликає звикання, коли ви досягнете певного прогресу.
Це забирає багато часу під час покращення та розвитку карт, будь ласка, зробіть це швидше, а розряд акумулятора також є проблемою, будь ласка, чекайте цього з нетерпінням
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Ação aaya
Коли я завантажив гру, завантажується дуже довго
чому щоразу, коли я закінчую місію, завжди не можу підключитися до сервера.. мій Інтернет сильний, але чому завжди бути таким таким нудним, не можу завершити місію, що я закінчив її ідеально.. так сумно, щоб ця гра була такою нудною..
Мені подобається гра, і я брав участь у ній багато разів, тому я знаю, як вона повинна працювати, і мені в цьому пощастило більше, ніж мої інші акаунти. Але цього разу глюки і розділ 4 не виходить, я пройшов всі розділи 3 і 4 просто не з'являться, я чекав більше місяця і зробив майже все, крім історії. Будь ласка, виправте це якомога швидше. Кілька місяців потому гра все ще не виправила це після 2-3 оновлень, як тільки вони це виправлять, я дам їй 3 зірки.
Неможливо відтворити через повідомлення про помилку підключення при підключенні до робочої мережі.
Я чекав цілу годину, але все ще не закінчилося. Завантаження цієї гри відстойно
Я люблю цю гру в останні кілька місяців. Але тепер ця гра повинна бути платною, щоб виграти гру. Вам потрібно придбати останній список навичок, щоб ви могли очистити поточну подію або етапи. Який сенс отримувати навички, якщо можна насолоджуватися цим протягом 1 місяця. Я не знаю, чи розробники божеволіють через пандемію. Не витрачайте свій час і гроші, граючи в цю гру. Через розробників гра скоро закриється. #1monthskill #нудно #nootherfeatures #scam #марна трата часу та грошей на читання.
Будь ласка, дайте нам принаймні 500 дорогоцінних каменів на новий рік, я вважаю, що це несправедливо.
Гра супер, но добавте будь ласка руську або українську мову (тоді зразу 5*)
Я не завантажував цю програму, щоб відчувати стрес, у ній завжди написано "APK зупинено", поки я перебуваю на місії, і місія обмежена, це мене дуже дратувало, будь ласка, виправте цю проблему
Швидкість падіння - це сміття, ця гра повністю p2w.......f2p не може вижити
Щоразу, коли я йду в гру, вона починає завантажуватися, а потім виганяє мене, я не знаю, що робити, як я намагався зайти в налаштування та змінити щось, а потім я навіть спробував інші речі, але все ще не t працює, тому я не знаю, чи гра не так, вона вже не така хороша, як раніше
Гра в порядку, але вона багато в чому покладається на p2w. Майже очікується, що ви будете щомісяця малювати з нового банера, щоб отримати високий рейтинг на новітньому вмісті або навіть насолоджуватися ним. Якщо ви гравець у f2p, ця гра точно не для вас. Крім того, гра має чудовий геймплей, художню роботу та графіку. Я думаю, що настав час для розробників створити кілька нових режимів гри. Він спирається на зразок ігрових режимів, який починає набридати.
Не грузить навіть через Wi-Fi
Не бачив більш веб-ігри, ніж ця. Не знаю, що ігри можуть бути настільки хуевими. Дроп из гач тут як з очка дохлого кота, то є шанс вибити хоть що-то рівні нулю.
Трохи скучна
А чому у мене гра вилітає помилка 0:00000000034 подскажите в чём проблема.
Важаю що гра норм,але будь-ласка добавте українську та російську мову😥🤔.А так крута гра.Усім рекомендую. ННННАААРРУУУТТООООО
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Veiksmas hpc
Не працює,запускаю а потім вилітає навіть заставки немає
Добавте пожалуста руский
Я люблю Наруто, я хочу грати в його гру, АЛЕ ГОВОРИТЬ, ЩО СТАЛОСЯ ПОМИЛКА ЗВ'ЯЗАННЯ. СПРОБУЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ЗНОВУ В ОБЛАСТІ З ДОБРЕ ЗВ'ЯЗКУ. Я СІДЖУ ПРЯМО БІЛЬ ІНТЕРНЕТ-РОУТЕРА І ЗНОВУ КАЖУТЬ, ЩО СТАЛОСЯ ПОМИЛКА ЗВ'ЯЗКУ. СПРОБУЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ЗНОВУ У МІСЦІ З ДОБРИМ ЗВ'ЯЗНЕННЯМ. ЧИ ПРОБЛЕМА, ЩО Я В ОАЕ, ДОЗА ЦЕ НЕ ПРАЦЮЄ В ОАЕ, БУДЬ ЛАСКА, ВИРІКУЙТЕ ЦІ РОЗРОБНИКИ, В Я ХОЧУ ГРАТИ
Я люблю цю гру, але в ній є деякі серйозні проблеми, які, безперечно, отримають більше 5-зіркових оглядів. Спочатку я вважав це найкращою грою для мобільних пристроїв і дивувався, чому всі, хто любить Наруто, не грали в неї, і це тому, що люди сприймали це як плату за перемогу. Спочатку я їм не повірив, але через деякий час сюжетні місії перестали давати карти ніндзя та фраги. Я був наче добре, але потім місії зупинили босів з рангом D. Там на 5 ранг вище цього. Як я маю отримати звання СС!
Ігру неможна скачати.
Stickman Ghost 2: Ninja Games پرتحرک hna
Я намагався не видаляти цю гру, але нарешті це вдалося. Це жахлива гра, яка збирає гроші, звинувачує удачу, хоча вони явно можуть відстежувати користувачів і карти, які у них є. Я витратив майже 3000 тисяч шинобітів і не отримав жодного колишнього, а деякі, як не дивно, отримують більше 4 колишніх за один виклик. Або це тест AB, або вони вирішують розважити людей, які витрачають більше часу та грошей на свою гру... це бізнес.. Удачі..
Вітаю з ювілеєм! З нетерпінням чекаємо, що чекає на цю чудову гру!
Ця гра не працює для мене, коли я намагаюся грати в гру, вона мене виганяє, будь ласка, усуньте цю проблему