Post by crysonrachanwai on Mar 1, 2022 1:15:22 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک استقامت ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
بازی کردن خوب است . من فکر می کنم این متعلق به چنین طراحانی است، زیرا در آنجا تمرین می کنند. از این بازی هر کسی می تواند یک طراح باشد. این حس انتخاب را ایجاد می کند.
بنابراین. بازی زیبای love it only 2 مشکل 1) برای تبلیغ و 2) برای چیزهایی باز نیستند و وقتی پرداخت کنیم باز می شوند من این را دوست ندارم همه چیز خوب است این بازی را دوست دارم❤️
Stack Ball - Crash Platforms Arkada ouaw
عالیه بخدا قسم به خدا
این یک بازی خوب است، طراحی های خوبی دارد، اما شما باید برای فروشگاه کامل هزینه کنید، این بد است
بسیاری از مشکلات این است که اولاً بعضی از آنها قفل هستند و دوم اینکه همه لباس ها، کفش ها و بسیاری دیگر قفل هستند لطفاً آنها را باز کنید تا اینکه فقط من این بازی را انجام دهم
عالی بود خیلی خری
این بازی کاملاً دخترانه است در واقع من آن را دوست دارم اما کمی خسته کننده بود زیرا فقط آرایش و لباس پوشیدن وجود داشت.
من فقط یک ستاره به آن می دهم زیرا اضافه های زیادی وجود دارد و همه چیز قفل می شود و آرایشگاه قفل می شود لطفاً لطفاً لطفاً آن را تعویض کنید.
این بازی بسیار سرگرم کننده است اما مشکلات زیادی وجود دارد که همه چیز قفل است و بسیار دشوار است و من درخواست می کنم که سالن باز شود سپس بازی جذاب تر شود
Garota do Shopping Casual akpm
بازی بسیار خوبی است اما لطفا دسته بندی های کامل را باز کنید
عالیه من از بچگی اینو بازی میکردم و باز هم نصب کردم عالیه 💕ممنون از سازندش
این بازی خوب است اما همان چیزها در بازی من باید در این بازی همان رمپ پیاده روی را شروع کنم نه مراقبت از مو
من این بازی را خیلی دوست دارم، من همیشه در این بازی بازی می کنم، زمانی که شما ساخته می شوید عالی است و کمک می کند عصبانیت شما را از بین ببرم یا اینکه برادرم خیلی احمق است.
من عاشق این بازی هستم اما چطور می توان همه لباس ها را قفل کرد و ما هم آنقدر گران هستیم که حتی نمی توانیم بخریم و اگر رایگان بگیریم اگر بازی را ترک کنیم از دست می دهیم.
این بازی واقعا بازی خوب و شگفت انگیزی است. ولی من بهش 3 ستاره میدم چون اکثر اجناس و مغازه ها تعطیله😟😟😟😟😟😟😟
من آن را بازی کرده ام. همه چیز را قفل کرده است اگر سکه های رایگان می خواهید و همه چیز را باز کنید فقط ماد شاد را از گوگل دانلود کنید و هک ماد بازی را دانلود کنید !!! از پول واقعی چیزی نخرید
این عالی تر بازیه 🤓🤓🤩🤩بچه ها حتماً نصب کنید✔️✔️✔️اگر نصب نکنید پشیمون میشن
بدترین بخش این است که ما لباس های زیبا می پوشیم، اما چه کسی در آخرین ستاره است که من مانند آن را نداده ام، آنها فقط برنده می شوند، به همین دلیل است که ما لباس های زیبا می پوشیم، پس بدترین ها فقط برنده می شوند، پس لطفاً بررسی کنید "OK" که اگر لباس زیبا بپوشیم باید برنده شویم، ممنون اما این بازی بدترین بازی است لطفاً بررسی کنید که برای مدتی من بازی را حذف کردم
این بازی خوب است اما افزودنی های زیادی دارد که آن را بیش از حد خسته کننده می کند و اکثر فروشگاه ها در این بازی قفل هستند.
سلام بچه ها این بازی خیلی عالی است من وقتی سوم میخوندم این بازی را داشتم من ۳ سال دنبال این بازی گشتم وقتی پیدا کردم از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم فقط خواهش میکنم این قفلای فروشگاه ها رو باز کن تو رو خدا ممنون میشم اگه قفلارو باز کن از 89،100 ستاره گرفت من 89 ستاره از صد ستاره میدم اگه قفلای همه ی فروشگاه رو باز کنید
این یک بازی خوب است من واقعا از آن لذت بردم. نحوه انتخاب لباس و رفتن به کنسرت واقعاً سرگرم کننده است هر کسی باید در وقت آزاد این بازی را انجام دهد.
Shopping Mall Girl: Style Game Casual oddo
این یک بازی خوب است، اما به بخش های دیگر نیز نیاز دارد، بنابراین می تواند جالب تر شود! اما با تشکر 👍👍
عجب بازی بسیار جالبی برای بچه ها اما یک مشکل اینجاست که زیباترین چیزها قفل هستند و خطر انتقال پول وجود دارد پس لطفا مشکل را حل کنید که من 4 ستاره داده ام اگر مشکل را برطرف کنید من پنج ستاره می دهم. سایر کنترل ها، گرافیک و گیم پلی خوب است. به امید انجام بیشتر بهتر. با تشکر
بدنیست
من این بازی را زندگی می کنم. شما می توانید لباس های زیبا را انتخاب کنید و در یک مسابقه مد با هر موضوعی که انتخاب کنید شرکت کنید! عاشقشم! همه چیز 5 ستاره است!
من عاشق این بازی هستم، اما دلیل اینکه من به آن 3 ستاره دادم این است که این بازی حاوی تبلیغات - عکس های زیادی است. و کنترل ها نه خیلی خوب و نه خیلی بد هستند. من درخواست می کنم که لطفا اجازه دهید تبلیغات کمتر باشد، و شما می توانید کنترل ها را حتی بهتر کنید. بنابراین، میخواهم کنترلها را بهتر کنید و تبلیغات را کمی کمتر کنید، همه به آن 5 ستاره میدهند.
بازی خوب است، اما اگر پولی پرداخت نکنم، هیچ راهی برای خلاص شدن از شر تبلیغات وجود ندارد، مثلاً هر 10 دقیقه یک تبلیغ میگیرم، اما هر 60 ثانیه یک تبلیغ دریافت میکنم، بسیار آزاردهنده است و قرار نیست فقط 10 دلار بپردازم. برای به دست آوردن چیزهای بیشتر در بازی همچنین هر چیز مانند 100 سکه است و شما حتی این تعداد سکه دریافت می کنید، بنابراین این بازی را دانلود نکنید تا زمانی که برای آن هزینه نکنید بی فایده است.
خوب نیست، اما میتوان بهتر تلاش کرد، فکر میکنم باید برخی چیزها را در آن ارتقا دهند، زیرا کمی خستهکننده است، اما فکر میکنم اگر چیزها را ارتقا دهند، کار میکند. فقط آنلاک شده است. من و دوستانم از این بازی خسته می شویم بنابراین این بازی را حذف کردیم. اما دوستان دیگر من دوست دارند این بازی را دانلود کنند اما چه کسی چنین بازی خسته کننده ای را دانلود می کند ما احمقی نیستیم که چنین بازی خسته کننده ای را دانلود کنیم. فکر می کنم هیچ کس نباید این بازی را دانلود کند. این بازی رو انجام بده😡
Shopping Mall Girl: Style Game कैज़ुअल गेम uqj
بازی خیلی خیلی خوبه 💗💗🤩🥰💜 من همه ی قفل هاشو باز کردم 😚☺️ هر کی نمیتونه قفل هاشو باز کنه باید نت رو روشن کنه بعد قفل هاش باز میشه
این بازی بسیار زیبایی است که لباس ها و آرایش های زیادی دارد اما مشکل زا زا است و دختران شهری باز نیستند به همین دلیل 4 ستاره لطفا آنها را نیز رایگان کنید.
گرافیک خوب نیست و این برنامه برای بازی کردن تا حدی کسل کننده است زیرا مانند بقیه باگ ها را از بین نمی برد، به عنوان مثال My Bakery Empire این است که وقتی بازی می کردم، عملکرد نرمی دارد، این برنامه نیاز به تنظیمات دارد.
این بازی خیلی خوبه ولی بعضی چیزا قفل میشه و بعضیا اضافه .....که خیلی افتضاحه......ولی در کل این بازی خیلی خوبه ....به همین دلیل من فقط 4 ستاره دادم.. ..و متاسفم برای این ...
من فقط 2 ستاره می دهم زیرا در این لباس همه خوب قفل شده است بنابراین من این بازی را خیلی دوست ندارم.
این بدترین برنامهای است که تا به حال برای دریافت هر چیزی مجبور به تماشای تبلیغات هستید و فقط سعی میکند شما را مجبور کند برای هر تجربهای پول پرداخت کنید. این افتضاح است
🤬🥴😡😡❌
خیلی خوب
این یک بازی خوب است، اما سطوحی که هنوز در آن چند دقیقه وجود دارد، خوب خواهد بود .. اگر سطوحی که من در آنجا 5 می کردم 🌟